donderdag 20 mei 2010

aardappel schotel met kaas!!

dit was zo waar wat me moeder heeft Verteld een heerlijk Recept. maar bij mij komt een ander Foto te staan. en dat zien jullie onder van deze Blog. het Recept komt uit Holland kaascentrum
hollandkaascentrum

hier zijn alle Recpten te Vinden maar Goed nu ons Recept als je op Holland kaas centrum klikt ben je op de site.

Voor 4 personen
Ingrediƫnten
200 gram MarktMerk® Classe Royale ( of Rode band)
1 kg aardappels
1 teentje knoflook
boter
kruidenzout
2 bekertjes Bulgaarse yoghurt
nootmuskaat
1 theelepel mosterd
zout en peper
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden C. Wrijf een ovenschaal in met het doorgesneden teentje knoflook en beboter hem. Schil de aardappels, kook ze gaar en snijd ze in plakjes en leg een laagje op de bodem van de schaal. Bestrooi ze met kruidenzout, peper, nootmuskaat en een gedeelte van de zelfgeraspte Classe Royale. Leg er vervolgens een laag aardappelplakjes op en bestrooi dit weer met kruidenzout, peper, nootmuskaat en kaas. Ga zo door tot alles op is. Roer de yoghurt los met zout, peper en mosterd en verdeel het mengsel over het geheel. Strooi daarna het restant van de geraspte kaas daar weer over. Zet de schaal in het midden van de oven en laat de quiche circa 20 minuten bakken. Mmm, smullen maar!

en dit is het

ziet dat niet er heerlijk uit? ik dacht het wel.

Coen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten