zondag 6 september 2009

pompoenfair deel 2

vandaag was het weer zo ver we Ginnen weer naar de pompoenfair. en dat was weer erg leuk. en toen wij er waren was het Rustig toen we al een Tijdje er Waren begon het al Druk Te Worden. maar Goed het was heel Erg leuk en nu hebben we ook eigen Foto's. Dat is beter dan de Foto's dan op die Vroge blog. Die ik heb Gemaakt maar dat maakt eiglijk niks uit. het zijn er wel 52. veel Toch oke. hier komen al een paar. hier zijn we om naar de Tolet te gaan als je Wilt. hier heb je wat Blomen. dit is een Gras maaier. zo leuk aldijd om te zien hij deed het van Zelf. haha papa werd er in Getrapt. hij kwam hier uit de Wc.







nu komen wat andre Foto's. hier heb ik een Aardappel Kronkel. dat was lekker een aanrader hier zijn we bij De kraam van de molen vann Zuidland.hier Waren Philip Papa en Mama bij Deze menneer voor de Palilng. een heerlijke Poenpoen Soep. ook een Aanrader.
zo dit zijn wat Foto's.
en daarmee aan het eind.
Groetjes van Coen.

2 opmerkingen:

  1. Coen het is een reuze prachtig verslag. Nu nog even lekker genieten van alle lekkere dingen die we gekocht hebben.
    En gauw een keertje cake bakken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Coen,

    Wat doe je dat leuk!! Goede foto's en dan ook nog een tekstje erbij.

    Recept van de soep staat op onze site dus ga het gerust zelf maken! En als je nog eens langs komt, laat het dan even weten, dan zullen we je meer laten zien over het bedrijf.

    Groetjes Gery Roest
    Kwekerij Roest

    BeantwoordenVerwijderen